Jarní soustředění mládeže - Ochoz u Konice, 25.4.-28.4.2013

Sportovní centrum BTR OLOMOUC, Luběnice 82, 783 46 Těšetice, IČ 72038365 pořádá v termínu 25.4.-28.4.2013 v Ochoze u Konice soustředění biketrialové mládeže. Je určeno pro začínající i zkušenější jezdce ve věku 6-14 let bez ohledu na klubovou příslušnost.

Ubytování je zajištěno v turistické základně olomouckého Domu dětí a mládeže na Ochoze, viz stránky DDM, mapu najdete zde. Ubytování v desetilůžkových pokojích, postel, teplá sprcha, wc, jídelna - co víc člověk potřebuje.

Stravování pětkrát denně: snídaně, 2x svačinka, oběd, večeře. Začíná čtvrtečním obědem a končí nedělním obědem.

Tréninky v okolí základny: přírodní terény (les, potok), doplněno umělými překážkami (palety). Na tréninky budou jezdci rozděleni k trenérům podle věku a výkonnosti do malých skupin . Mimo tréninky za účastníky odpovídá jejich doprovod - rodiče nebo jimi určený zástupce (může být i společný pro skupinu jezdců).

Cena soustředění:

Cena zahrnuje 3x ubytování , stravu 5x denně, trenéry. Platby posílat po potvrzení přihlášky organizátorem na účet Sportovního centra (Poštovní spořitelna, 240440064 / 0300) do 15.4.2013 nebo hotově při nástupu na soustředění.

Maximální počet účastníků je limitován kapacitou ubytovny - 40 osob, platí pravidlo kdo se dřív přihlásí, ten má přednost. V případě vlastního ubytování (karavan, penzion atp) individuální kalkulace ceny, stejně tak pokud budete chtít strávit s námi méně dní - domluvíme se.

Program bude uzpůsoben podle aktuálního počasí.

Přihláška - odeslat do 15.4.2012

Text přihlášky si zkopírujte do mailu, doplňte osobní údaje a pošlete na emailovou adresu vedení Sportovního centra valenti.ol@tiscali.cz. Vytištěný a podepsaný originál odevzdá jezdec při nástupu na soustředění spolu s prohlášením o bezinfekčnosti.

JEZDEC:

Jméno a příjmení jezdce: _______________________

Datum narození: _____________________

Bydliště: _________________________

Domovský klub: _______________________

Kategorie: _______________________

Kontaktní telefon (rodiče): _________________________

Kontaktní e-mail: ___________________________________

DOPROVOD ZAJIŠŤUJE:

Jméno a příjmení: ________________________

Bydliště: _______________________________

Podpis rodičů (zákonných zástupců): ___________________ (podepsané odevzdat na vytištěném originále při nástupu)

22.3.2013, RJ


NAVRCHOLU.cz